Vyberte stránku

Ochrana osobních údajů

  1. Podnikatel Milan Chvátal, se sídlem Kvapilova 2122/14, Tábor, 39003, IČ: 14505223, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány Milanem Chvátalem nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno podnikatelem Milanem Chvátalem, tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tento subjekt mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.

 

4. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

KONTAKT

Milan Chvátal
Magdaléna Chvátalová

734 312 756 jordanskymaraton@volny.cz